POESI

www.enpoet.se


Peter Kristian Fryksäter

POESI

PETER KRISTIAN FRYKSÄTER

Vänder sig om


Det som förut var omöjligt, är nu ett enat möte inom mitten utav allt som jag upplever. En aning diffus, men alldeles säkert bevarad i mitten på alla mina egentliga ursäkter. Detta stora löfte till en ljusare framtid, ger tillfredställelse att vara ett minne på flera nya ankomster.


I den själsliga vägen så sker det som tiden inte kan anpassas efter. Viger mitt sista liv åt att minnas det som inte kunde bli sant. En tidsresa mellan andliga och mänskliga eror, fast mera själsligt bevingad den storheten som ödet snor från min karma. Blodet spolar framtiden i nya vidder, omkring ett paradis i livet kan man återkoppla mina reserver inför.


Den magiska tid som nu åter sopas inom mitt inre väsen, hindras från att störta mellan raviner och maskinella återfödelser. Jag kopplas ihop, ett säkert kast till vakna löften och andra nyskapande tankebanor. Innan meningen med detta livet och andra så kallade euforiska domare lagt min dom till verket, så klipps den sista tråden i mitt andliga löfte. Kysser världen farväl, kanske kostar mitt löfte endast en enda missad tidsresa?


Vanligen så är min redan missade tanke, ett systematiskt stormhav och allt sköljs med sinnet till en ny världsskapelse. Endast idag så kommer liv att skapas om på nytt. Blodet mellan mina tankar och offrade kedjereaktioner, livnär alla människor och ekar orena lyktor i det inre ljuset. Koncentrationen jämför min drömliknande paradiskänning, oturen ligger jämförbart antastad detta stolta sinnesvred i mitten av alla egna utvecklingar.Att hitta den ultimata vägen?

 

Om vi ska börja med att öppna plånboken till varandras sinnen, där det ska vara ett meningsfullt sätt att finna lyckan till ömhet.

Vad menas med att vara sann och lycklig?

Om man ska definiera ordet lycklig så återskapar det en trygghet som bör ge en balans av meningsfull tid att vara aktiv i och kring.


Alla ska vandra den där vägen till målets mättnads känsla och aktivt kunna vara en del av det stora system som finns och skapar stämningsfullhet.

Varför ska just jag sätta ner fötterna framför mina stora bomullssockor och känna en mjukhet som kan beskrivas som modemedveten klyscha?


Är språkets hemlighet en ridå av tunt prat eller ger det vibrationer och hjälper mig att välja just den riktning som jag ska gå i livet.

Att vandra och ständigt få känna på hemligheten bakom mysteriet ” funnen tid är sann tid” är det jämlikt vetorätten i rätten till riktig mättnadskänsla?


Svaret kan finnas under mattan där dammet har orsakat en chock, insjunken ligger jag kvar där under ridån och stretar vidare för att finna vägen jag ska vandra….Den kulturella ådran

 

När skedet kommer närmare tätt intill den sanna ådran och meddelar att skulderna till konstens källa blev satta olikt detta humörs yttrande…

 

Melodin kallad för lyckan som ligger under havets yta och vilket bländar denna människa liggandes på magens uppblåsta kundkrets…

 

Är kunden som målar av sig den praktiska genererade kod en kontaktsökande förmedling och vilket bedömer varandras sändanden?

 

Varje gång som gräset sugs in under jorden och lämnar efter ett spår av offentliga handlingar blir kritiken efterlämnad åt skräckromanerna…

 

Varna det datum som morgonens skede börjat samla i en skål av fruktens isande klänningar, men det klagas på hur den djupa dalen i kompletta sammanstörtningen föder små inbitna revolutioner…

 

Besvikelsen som tyvärr inte kunde uppfylla alla kriterier kom att undgås och bekom inte att pudras med grundfärgen.

DSC_0145
DSC_0140
DSC_0139
DSC_0141
DSC_0146
DSC_0147
DSC_0148
DSC_0149
DSC_0150
DSC_0151
DSC_0152
DSC_0153
DSC_0154
DSC_0144
DSC_0156
DSC_0157
DSC_0158
DSC_0142
DSC_0159
DSC_0155
DSC_0143

PETER KRISTIAN FRYKSÄTER

www.enpoet.se

© www.enpoet.se 2019 All rights reserved.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Acceptera